Isnin, 6 Februari 2017

Be Your Own Boss!

Be your Own Boss 2017..!


Tahun 2017 diramalkan tahun yang sangat sesuai untuk memulakan bisnes sendiri dan menjana pendapatan. Ini kerana tahun 2017 ekonomi dijangka akan lebih mencabar. 

Cabaran kini makin terasa bila semua harga barang naik. Lebih menakutkan bagi warga kota yang sentiasa memikirkan tol naik, harga barang keperluan naik, minyak naik, and yang paling latest cukai touch n go naik sekali.. Tak tahula apa lagi yang diaorang akan naikkan lagi.. Tak mustahil tandas awam pun akan dikenakan cukai nanti.. uhuuu~~...

Duit sekarang ni mengalir laju mencurah2 macam Air Terjun.. Dengan keperluan anak nak sekolah, taska , tadika bibik etc semua itu sentiasa berlegar di benak fikiran masing2 sekarang. 

Terasa memang terasa kan! Tapi siapalah kita untuk halang semua tu. Nak bercerita pasal politik makin lama makin pening dan kita pulak yang kena nanti . So kita cerita bab nak cari duit extra income lagi best kan!;);p

Actually nak cerita my real story before berkecimpung dlm industri dunia networking.. Kira tahun 2017 adalah tahun ke 7 I'm doing this Network Business Marketing. Alhamdulillah, totally change my life 360.. Percaya dengan rezeki Allah jika kita betul2 berusaha pasti ada ganjarannya. Yang penting kita Focus apa Matlamat dan Impian kita. 

Permulaan me join this Business of coz tak lain tak bukan nak settlekan Hutang piutang segala mak nenek.. Perghh..! Runsing kan kalau fikirkan hutang hutang ni. Tapi bukan sesuka hati nak berhutang tapi atas desakan hidup. Pergi beli barang dapur nak swipe, pergi isi minyak swipe, pergi sana sini nak swipe.. Boleh kata sampai terover limit.. Huhuuu~~ macam mana la hutang tak bertimbun.. jenuh..! hewheww~~

I think this all problem semua merasainya.. Tapi kalau kita tak berbuat sesuatu macam mana our life akan datang..? Keluarlah dari zon keselesaan yang kita rasakan kita dah cukup selesa bahkan tidak! Itulah diriku jua sebelum berkecimpung dlm bisnes networking ni. Ego menguasai diri yang makin hari makin memakan diri.. Lama2 makan hati sebab kewangan yang sgt tipis.

Business adalah salah satu bantuan nyawa untuk kita survive dalam kehidupan kita yang mencabar ini. Tak kisah la mana2 bisnes tapi asalkan kita betul2 focus & buat sungguh2 pasti ada hasilnya. My sharing here, before you nak start berbusiness make sure your Product boleh jalan terlebih dahulu.

So why i choose this business? Sebab utama produk sememangnya dah laku keras, terover laris dan people keep on searching day by day..! Like Premium Beautiful Corset! Hari2 ada sales, hari2 ada yang nak order barang.. Itulah lagi senang kita nak build our own business! Kita la Boss, kitalah promoter and kita jugalah kuli. Tak sangkut dengan mana2 badan berkanun.. Haha😂😂

Second, the most important thing you guys mesti cari Mentor/ Business Guru to guide and build together Business..! Inilah yang paling saya jatuh cinta dalam bisnes ni. Naik jatuh turun bersama2 adalah bersama Mentor . Suara emas utk bagi semangat Bangkit dan terus bangkit..! Pengalaman mereka yang dah merasai income "Jutawan" dan bergelar "J" di depan tapi masih menunduk ke bawah bantu dan tarik sama2 utk merasai kejayaan di atas..! Semua ini adalah percuma. Best bukan?

Selain income harian, bulanan, tahunan, in this Business Network Marketing boleh juga merasai pelancongan PERCUMA ke serata dunia 3 x setahun..! All sponsored by company.. Just bawa passport & duit poket, yang lain semua ditanggung.

Alhamdulillah sehingga hari ini destinasi pelancongan ke-17 sentiasa melancong percuma bersama suami Dr Hasbi. Next Mac ke Itali!

Peluang bisnes dari rumah secara online bersama Adibah Karimah dan ATeam

Peluang perniagaan dari rumah secara online bersama Adibah Karimah




Business Networking ni sangatlah mudah kalau kita betul2 follow step by step. Macam mana nak dapatkan income bulanan RM 5000, RM 10,000, RM 20,000 dan sampai ratusan ribu semuanya ada cara if follow step by step..! I love to share what im doing and da best part lagi in this business kita dapat membantu menambah nilai hidup orang lain.

Peluang tambah pendapatan dari rumah secara online bersama Adibah Karimah

So if you Guys still riki2 mencari peluang perniagaan to backup your life and family, come & join us today with EziProject! Peluang anda nak tambah duit poket as a part time or fulltime start your own business dgn modal rendah tapi potensi income sehingga RM100k dalam 5 bulan!
  
With EziProject we will build together Empayer to be a Successful Business Person!


Peluang tambah pendapatan isi rumah secara online bersama Adibah Karimah
Business Consultant,
Adibah 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...