Selasa, 27 Oktober 2015

Promosi Murah Lace 3D Corak Terkini


Assalamualaikum & Happy Working Everyone.. Dari sehari ke hari nak update this post tapi asyik mendelay delay sahaja.hehe..! Btw, nak buat survey skit. You guys meminati lace 3D tak? For me,
lace 3D ni one of my passion sejak dulu and hingga ke hari ni. Prada Lace yang super duper cantik kalau tengok designer2 mereka cipta dekat artist2. Memang gojes, kebaboom habis la.. Kalau sebut je harga designer tak bermula dengan "k" bukan designer tersohor malaya laa.. haha~~;p

Yes!I have pengalaman too buat Dress dengan Top Designer Malaysia. Like Jedan, Zery Zamry, Ezuwan Ismail, and 2-3 designer yg dah lupa dah nama. haha! Jahitan dan hasil seni presentation diaorang sangat mengagumkan. But today i think have a lots Designer anak2 muda baru yg meningkat naik. They fight each other to get a Best Job especially if Dress Anak2 Raja, Tan sri and so on. Siapa yg mereka cipta Dress Top Artist like Siti Nurhaliza confirm Nama Designer tu akan naik melambong & for sure zass trs markup harga...;)

Lace especially lace 3D & Dress memang saling melengkapi. Even just menampal di border lengan Baju or bawah top Dress memang akan naik seri. Here i wanna Show you some Lacey2 yang buatkan you guys tergamam tengok!

Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran design terkini

Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran design terkini drp DBLacey

Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran corak baharu

Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran Malaysia

Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran dgn corak baharu

Promosi lace 3D harga paling murah dipasaran design terkini daripada DBLacey

Promosi lace 3D harga paling murah dan terkini drp DBLacey

Promosi lace 3D harga runtuh dan corak terkini drp DBLacey

Promosi lace 3D harga paling murah di KL drp DBLacey

Promosi diskaun 70% lace 3D harga paling murah drp DBLacey

Promosi harga diskaun lace 3D harga paling murah drp DBLacey

Promosi harga diskaun lace 3D harga paling murah drp Adibah Karimah

Promosi harga diskaun sehingga 70% lace 3D harga paling murah drp DBLacey

Promosi harga runtuh lace 3D harga paling murah di KL


3D Lace

Bidang 60' (Jimat!)

* This 3D Lace is 100% same with Dress Hanez Suraya (3D white) time Majlis Pernikahan Beliau.

*Guaranteed High Quality NO 1 Lacey
*Lembut, tak mudah kedut
*Jahitan Kemas
*Tampak Mewah Exclusive
*Gred 5A!


If you guys free free boleh usha dekat Instagram @DBLacey_ or can directly contact Admin at (+6) 019-6615447. World Wide Shippping..;) Yang pasti harga 80% lebih murah dari butik and worth it to buy compare to Top2 IG.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...