Selasa, 8 September 2015

Adibah Karimah Turns 29!

Adibah Karimah turns 29 on 28th August 2015. Macam tak percaya je yang diri ini menghampiri angka ke 3..hewhew~ This is da last year pegang title no 2 di depan. ahakss.. btw, that is just a number right? bab kata omputeh.. yang penting sihat tubuh badan cerdas, dimurahkan rezeki berpanjangan,  dilanjutkan usia oleh Allah swt & berbahagia di samping keluarga dan sahabat2 yang tersayang,. ameen

TQVM to all beloved frens, ahli keluarga, sahabat handai yg wishes dan mendoakan kebaikkan untuk adibah karimah. Saya juga mendoakan anda semua sentiasa dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu..;)

What da surprise for me? hehe.. Actually, im not expect anything special for me this year. Bila mengenangkan Arwah adik yg beriya sangat nak menyambut Birthday si kakak last june buatkan hati ini sedikit trauma. Same goes to my hubby. Sampai merajuk juga hatiku ini sebabkan lambat nooo dia buat special wish after 3 days my birthday. loll! Yes! definately sayu,sepi dan sedih mengenangkan Arwah Adik. Al Faatihah untuk Adikku sayang. Moga Dikau tenang disana. Semestinya Setiap Hari dan detik sentiasa mengingati Arwah. Rindu serindu rindunya.. Hanya Allah SWT shj ketahui betapa peritnya kehilangan Orang yang tersayang..;'(

Btw, Last 2 days, My team Mate Radenina have early planned to celebrated her business partner Cemmy kerana Berjaya membuat Jualan Gempak 21 Unit Biovelocity Sleep Mate dengan Jualan melebihi angka RM 20,000 hanya dalam masa sebulan ! Sangat Hebat bukan? Bukan calang2 Orang yang boleh buat Sales Gempak macam ni . Thumbs Up & Tahniah untuk Cemmy. Really proud of you dear..;) And da same time, my sistaku Radenina Belanja makan special Birthday treat for me & Special cake from my darlingku sista Zahirine! Love you all till Jannah. Sangat menghargai Hubungan baik ini sampai bila2 & hopefully tiada Gado, tiada terasa hati, tiada terkucil diri & semuanyaaa baik baik sajeee. Weee~~!!

Place: Laman Grill Steak & Bar-B-Que, Shah Alam
Big Boss from MasterChef Malaysia, Chef Zubir & Highly recommended!
Service Tip Top & Makanan yg super duper Awesome!!



























Lets We Overview Makanan yg super duper Owesomeness Here!!


This One yang paling special on that night! Called "Tibon".. Memang Rare habis laaa.. its 70% only masak. Kelembutan yang amat dasyat! Tibon atas ni 700g for Mr Hubby. Boleh pilih brape gram nak. sediakan poket then boleh layannn,,hahaa~~!;p

 I choose this one! Memang tidak menghampakan okeh.. nama pun lupa daa.. tapi Fish la..kuikui

This one Kambing Steak yang Lembut 500% isinya..phewss~~ melelehhhh

Kepingan Ayam yg super nicely inside. 


Tengkiu to all my darlingku Irine, Radenina, Azie, Cemmy & Nita.. I really Enjoyed & have so much Fun that Night! The best feeling bila merasa steak yg super duper lembut dan tersangatla puas hati. Kenyang neting org trg kater! hahah;p .. So korang boleh la try pergi this place too. Not my mistake ada beberapa cawangan juga. Not only di shah alam, tapi Wangsa Maju pun ada. ;)

...........................................................................................................................................

Cerita KeEsokkan hari pula at Training HBO Centre we also have a surprise party to CDM Hamisah Alias end of da class. But da same surprise to me too! hahaa...Memang we all Master Leaders HBO Team siap create group whatapps to do this surprise to Kak Misah. Tapi diaorg create lain jugak untuk iols ni ha.. ekeke!! ~~ Tengkius my darlingku Sahabat Dunia Akhirat "Sha, Fazi, Aien & Cikza"! Well planned..~~ Menjadikkk sangat okeh. Really appreciate it! Thumbs Up tinggi2 sampai ke binting! heww






Part of Big Family HBO Team!

So what next? Waiting for Mr Hubby belanja makan di Shell Out pulaks this weekend! yeahhaas! Kita pow sama dier pulekss..lol;p

So Guys, Have a Nice & Enjoy your Beautiful Day!

Love,
Adibah







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...