Khamis, 19 Februari 2015

Hello Vienna!

Goodbye Budapest, Say Hello to Vienna! In shaa Allah, jika ada rezeki pasti datang kembali with my familia. Best place, Nice Architecture & Amazing View..!




















Today is the day that I'm waiting for so long time!! hahaha..;p
PANDORF FASHION OUTLET di Vienna!

Berpagian Check out from Hilton Budapest Hotel menuju ke bandaraya Vienna. Its took around 4 hours untuk sampai ke sana. 

Adibah Karimah at Pandorf Outlet Vienna!

Actually, kat sini tak sempat nak bergambar bagai. Masa untuk shopping Travel Agent kasi just 4 hours! sebenarnya tak cukup okeyy 4 jam sahaja! Masa sangat cepat berlalu even dah berlari2 anak masuk ke satu kedai ke satu kedai...arghhh!! Banyak sangat Shop tak sempat nak masuk.. Imagine kitaorang tak sempat pun nak ber"Lunch" coz sibuk memilih yg mana berkenan di hati. hahaha! Of course i aim dari Malaysia lagi to have my own new collection from Prada. At least ada kenang kenangan dari Vienna! Ouchh,,! Alasannnn sangat..ekekeke!!

Kalau sesiapa yang berpeluang pergi ke Europe & especially if you guys visit outlet2 macam ni, Wajibla beli at least satu Branded item! Price jangan di bilang don! Memang jauh bangat lagi murahhh disini. huhuuu..!!

 Hasil yang sempat dirembat!! phewsss, berpeluh dahi,..lol;p

Yang belah kiri skali tu ape kes pulak jejauh nooo beli pisau sampai ke sinun. Macam Kay Ell xda kan?hahaha..;p.. Actually ni laaa my favourite pisau "Zwilling j.a. henckels" yang tak perlu diasah even pakai la sampai 10 tahun pun! Kalau yang tak brape nak berasap di dapur bolehla tahan sampai 20 tahun.ahaks! haaaa, ajaib x? First time beli di Swiss dulu masa tahun 2009! Memang tahan ketajamannya sampai la skrg ok. So this time kita beli 1 set trs la. Baru puas hati nak sembelih lembu kambing ayam bagai. Kalau tak terkehel nak mengasahnya.. Ekeke!

Jenama yg paling Top Ranking around the world "Zwilling j.a. henckels". Kalau kat sini mau nye lebih Rm 1000+ if 1 set..! Beli kat sana murahla ciket..hikhik

So, Aktiviti untuk hari ni just Shopping..! Disebabkan perjalanan dari pagi dah ambil masa dalam 4 jam then berkampung lagi di outlet around 4 jam. So its time to Check in Hotel at Vienna! Nak refereshkan diri pulak.


SAVOYEN VIENNA HOTEL







Bilik yang sangat luas.. ni baru satu side.. ada beberapa side lagi tau...hehe!

Tonite we have special "Gala Dinner" together with all qualifiers at RATSKELLER RESTAURANT!! Setiap kali trip dah jadi satu kewajipan dalam satu malam mesti ada special dinner. Bukan malam yang lain tak special, hehe! its like reunion. Ada Entertaiment, speech by General Manager, Birthday celebration & Lucky Draw. Bab makan fuhhh mewah sangattt..!!


Cantikk sangattt Bangunan di Belakang kan?

Dalam Bangunan pun tampak mewah!

With General Manager HaiO Mr Teoh!
























Yayyy..!! FREE Gift from Company Swarovski. Alhamdulillah!


Congrats Manje! Dapat Lucky Draw Jam from Marc Jacob worth RM1000! fuhhh.. Bukan calang2 yg bertuah tau.. Ko memang bertuah sangat!! Congratss sayangku!!






Hari yang cukup penat tapi sangat Exciting!! Its time to have a good rest. 

See you in last entry my Journey to Vienna & Budapest ya!
Stay Tune!




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...