Khamis, 4 Disember 2014

Congrats Nadrah!

The Terrace Cafe,

The Royal Bintang The Curve


Helloww Everyone!! Today nak berstory mory about this beautiful place! The Terrace Cafe..! Kenapa ye? Apa yang special sangat this place? This place was my First time Dinner here. Before this ramai juga suggest this place but buat endah tak endah..haha! Bukan tak nak try, tapi tak berkesempatan lagi. The best part along the walk at curve ni banyak sanagt choices yang you guys can choose. Like Marche, Johnny Rockets, the Apartment, & many moreee!!

 Dari masakan Melayu, Jawa, Western, Indonesian, Arabic Foods..fuhhh semua boleh petik jari je cakap kalau nak makan area sini tau!hehe ;p.. Actually we came here already planned earlier to celebrated one of qualifiers in Ateam under Radenina Team, Sales Manager Nadrah! Big big clap to you my dear. Actually ada simbolik kenapa Nadrah ni boleh qualify? haaa, yang tu kena contact her personally la. Together we celebrated that night with her leader Radenina. Tq my dear.

So, here we go!! Lets scroll what is happening & awesome sangat this place!!

Dinner at The Terrace

Dinner at The Terrace cafe
Amazing right?? Yummylicious baybehhhh!!

Dinner at The Terrace bersama Nadrah
Variety food here!

Lets choose yang mana satu berkenan di hati..;)




Pelbagai makanan di The Terrace Cafe
Seriously masa nak habiskan all this food memang dah kembung perut! hahaha!! mana tak nye the best service by "Chef Mat" buatkan kami burger setiap seorang.  Masakkan beef, lamb, chicken. Dengan sos BBQ memang ummphhh habis laa...;p

From my feedback, makanan kat sini not bad laa.. Sedap2 belaka! Price also reasonable. Boleh directly sahaja pergi ke sini without booking if weekdays, but if weekend wajib book dulu takut full table!


This place bersebelahan dengan Johnny Rockets! sesambil tu berjoget sakan jugak kitaorang..hikhik;p

Masakan di The Terrace sedap

Makan di The Terrace cafe




Nadrah with her BFF!
Nadrah salah seorang Awesomazing Team
Last before we going back, sesi sampaikan hadiah pulak ok! Tu yang best about this Business with ATeam,..! Makan FREE, Travel FREE, dapat Hadiah macam2 lagi & its FREE!! Best kan??
Big Congratulations Nadrah! Peluang yang hebat Nad grab depan mata. Tak sia siakan. Masa first time jumpa Nad ni, lepas dengar her leader explaination about this Business Network terus Nad ambil keputusan malam tu juga Sign up as one of Team Member in Awesomazing Team! phewwsss~~!!! Memang salute dengan Nad. Still single & available (hehe), part time as a Master student & also part time as Business Women!! Saluteeee to you my dear!! Semua sapuuu!! Tiada alasan confirm boleh Berjaya!!;)

Dinner bersama di The Terrace Cafe

Nadrah ahli ATeam baru

 If You guys from Klang Valley, can directly Contact Nadrah how to join this Business ok:-

Follow her FB: Siti Nadrah
Follow her PAGES :@NadrahNorazmiShop
Follow her IG : @NadrahNorazmi

012-2287974

Lots of Love,
Adibah



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...