Rabu, 25 Jun 2014

Premium Beautiful Corset Ramadhan Special Promotion


special promotion premium beautiful corset from Adibah Karimah

BEST ever SPECIAL PROMOTION Full Set of Premium Beautiful Corset is NOW coming to you guys!!!


Alhamdulillah, ketibaan Ramadhan yang sekian lama dinanti bakal menjelang tiba. Masing2 sibuk dengan persiapan menyambut Ramadhan, dah susun atur jadual apa nak masak dan tak lupa juga nak siapkan Baju raya kan? Of course la!hehee.. But at the same time, ramai sangat wanita2 di luar sana sedang gigih berusaha utk cantikkan badan untuk tampak lebih ramping dan anggun di hari raya nanti! Nak pergi exercise, gym of course la tak larat time2 puasa ni kan? But now, dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET pastinya impian anda untuk melangsingkan badan, tampak lebih anggun dan menarik pasti menjadi kenyataan!!

Let me explain to you KENAPA wanita2 di luar sana sememangnya PERLU memakai Full Set of PREMIUM BEAUTIFUL!

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET mempunyai 3 Bahagian:-

special promotion premium beautiful corset full set

LONG BRA:

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu lebih banyak
6. Mengelakkan gastrik
7. Bahagian "Arora" yg gelap menjadi cerah pinky

WAIST NIPPER:

1. Menyokong tulang belakang / Cegah Slip Disc
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang menjadi Ramping
6. mencegah demam kuning "Joundis" pada baby
7. Mengubat lenguh kaki / Terseliuh

LONG GIRDLE:

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan
7. Period lebih teratur

Testimonial apa kata pengguna:-

special promotion premium beautiful corset for body shaping and weight loss

special promotion premium beautiful corset during ramadhan

special promotion premium beautiful corset only during ramadhan

promosi murah premium beautiful corset sempena ramadhan

promosi istimewa korset premium beautiful sempena bulan puasa
promosi istimewa korset premium beautiful sempena ramadan
premium beautiful corset dpt kuruskan badan, rawat period pain dan strecth mark










Macam mana nak Ukur? Ukuran mesti all in "CM " ye..;)

cara mengukur saiz korset premium beautiful corset

What about the price??

jaminan lifetime warranty seumur hidup korset premium beautiful

Best price guaranteed will given to you guys!! 

Nak tahu lebih details about Premium Beautiful Corset dan Harga yang terbaik dari ladang, just drop your message/whatapps/call me here 0196615447!;)

*Lifetime Warranty Service*

promosi harga murah korset premium beautiful corset sempena bulan puasa



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...