Ahad, 20 April 2014

Awesomazingteam "Seafood Wo Lai"!


Assalamualaikum readers adibahkarimah.com!..Sorry lama tak mengupdate blog.;p Banyak actually story mory yang nak share with you guys, tapi kekangan masa untuk mengupdate blog, editing pics, busy with new projects with team mate! Masa memang mencemburui kita.gituuu.hehe. But, i try my best untuk tidak menyepikan my blog yg cumels ini ya. So sorry guys!;)

This entry nak celoteh sedikit about my team members under Adibah Karimah proteges, Awesomazingteam a.k.a Ateam! Alhamdulillah, group makin hari makin berkembang dan progress business partners doing very well! Kepuasan seorang leader apabila melihat keceriaan wajah business partners yang happy, seronok dengan hasil yang dikecapi masing-masing. Im not a good leader, but i try to be good to my team members from time to time..In Shaa Allah;)

Last weekend i had a small class with my team members untuk mencurahkan ilmu, strategi dan motivasi pada mereka. Tips2 panas yang disampaikan oleh mentor yg sememangnya telah berjaya dicurahkan pula pada anak-anak didik untuk terus maju melangkah ke depan! At the same day, celebration achievement for my team members yang qualified "Seafood Wo Lai" in March.

Awesomazing Team Class di Batu Caves

Awesomazing Team Class di Batu Caves sesi bergambar

Awesomazing Team meraikan pemenang seafood wo lai
 Congratulations to 24 members in Awesomazingteam! Yang lain jangan berputus asa, banyak lagi projek yang menanti.Cake ni pun sedap dan cantik!Sayang rasa nak makan.ahakss.. Sesiapa nak juga ala-ala cake like this can pm me!.lol..tetiba.haha;p

Awesomazing Team meraikan pemenang seafood wo lai di restoran

Awesomazing Team meraikan pemenang seafood wo lai dimulakan bacaan doa oleh Dr Hasbi
 Kata-kata aluan dan Bacaan Doa untuk memberkati lagi majlis by DDM Dr. Hasbi Harun

Awesomazing Team meraikan pemenang seafood wo lai makan tengahari
Makanan kat sini not bad la. Variety of seafood! Ketam, Udang Galah, Sotong, kerang, lala..Lobster je xda. Kalau ada dah lama rembat sekali.ehehe.. So sesiapa nak try makan kat sini boleh cuba di Restoran Wira, Jalan ke arah UIA batu 8.

Awesomazing Team kenyang meraikan pemenang seafood wo lai
Muka-muka kehappian, kekenyangan

Awesomazing Team aka ATeam meraikan pemenang seafood wo lai

Awesomazing Team meraikan sambil potong kek pemenang seafood wo lai
Tibalah masa kita potong cake beramai-ramai..;)

Awesomazing Team selesai projek seafood wo lai
 Group photo with Awesomazingteam members! Blessed that I have all of you in Ateam;)

Awesomazing Team selesai projek seafood wo lai bersama team Johor
Ateam Johor! Afdzan, Fiza, Anita

Awesomazing Team selesai projek seafood wo lai bersama Wana
Ateam Terengganu, Wana

Awesomazing Team selesai projek seafood wo lai dgn Shu dan Irine
Ateam Lembah Klang, Shu & Irine

Awesomazing Team selesai projek seafood wo lai with team Radenina
Ateam Lembah Klang, Zahirine team! Radenina, Irine, Azie, Nadia

Awesomazing Team selesai projek seafood wo lai dgn team DDM Efah
Ateam Utara, lead by DDM Efah Mustaffa

Awesomazing Team selesai projek seafood wo lai gambar collage
Alhamdulillah, small class & small event went very well. Semua orang happy, kekenyangan dan kepuasan terpancar di muka mereka. Mari kita teruskan lagi Usaha dan bantu yang lain pula untuk sama2 kita capai target dari semasa ke semasa. In Shaa Allah;)

bergambar dgn sabun marine essence beauty bar

Last picture by me Adibah Karimah dengan Timbunan Sabun Marine Essence Bar dengan permintaan yang melambong tinggi dari clients serata dunia! Pengedar seluruh Malaysia @ Luar Malaysia juga diperlukan. Sesiapa yang mencari peluang berbusiness side income dengan mendapat hasil bonus RM600-RM2000 daily, weekly, monthly income, do pm me ya;) I'll show you how to generate income easily just thru online.

Love, 
Adibah
019-6615447 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...