Sabtu, 30 November 2013

Gold Coast Australia coming February!


Gold Coast Australia Soon this coming February! Date pun dah confirm.. 15th until 20th February..Alhamdulillah, consistent buat business confirm dapat Melancong PERCUMA setiap tahun. Bukan sekali, 2-3 kali setiap tahun yer! Syukur Ya Allah dapat menikmati keindahan ciptaanMU di seluruh di dunia. Thats one of my dreams, selagi masa bernyawa di muka bumi ini. Melihat keindahan ciptaan Ilahi..;) In Shaa Alllah, semoga sentiasa dipermudahkan olehNYA. aminn

Actually, this is my second time travel in Gold Coast Aussie. Before this Honeymoon berdua dengan si suami ala backpackers..haha..tahu tak ape backpackers tu? travel budget lol..;p hahhaa... Nak melancong sangat tapi kena ikut budget la. That time still fresh in my mind, cost nak pergi balik flight ticket, makan minum, shopping ckit (ada jugekss), haha..its all cost around RM10,000! Kumpul duit tau nak pergi tu.. bukan main rembat je..hehee.. Syukur Alhamdulillah, dapat berpijak di negara orang omputih kata orang tua-tua..gituuu..;)

Apa yang menariknya di Gold Coast Australia ni? One thing! kat Gold Coast memang satu tempat peranginan yang cukup terkenal untuk "Enjoy"! Macam2 tempat yang best2 like Movie world, Dream World, Sea World, Beach Surfer Paradise, koala, dolphin & many more!!..cant wait seriously to enjoy with my partners there! yuhuuu..;)

Surfer Paradise

Free holiday ke Gold Coast Australia drp company

Free holiday ke Gold Coast Australia drp company Hai-O

Pelancong yang datang kat sini especially diaorang nak Surfing.. Dengan ombak yang bergelung cantik, so senang nak main surfing kat sini. Banyak lagi aktiviti kat sini, like banana boat, drift boat & many more!


Movie World

Free holiday ke Gold Coast Australia dgn GLAM drp company

Berjumpa dengan Walt Disney Cartoon! Batman, superman, spiderman, Hulk & macam2 lagi. Kalau bawak anak-anak memang syok habis ok!

Free holiday ke Gold Coast Australia

Naik Roller Coaster yang menyeramkan..hahaa.. kalau berani tak gugur jantung boleh je naik! tapi memang amazing Roller coaster kat sini. Naik ramai-ramai with partners memang syokla! tak ingat anak bini time ni jerit-jerit..lol ;p

Dream World

Free holiday ke Gold Coast Australia drp Hai-O




Dream World memang tak kurang hebatnya, walt disney cartoon pun ada but kat sini lebih banyak show times.. like show sponge bob, fairy tale, cinderella..

Koala

Free holiday ke Gold Coast Australia jumpa koala

Sea World

Free holiday ke Gold Coast Australia masuk Sea World

Pertunjukkan Dolphin!


Harbour Town 

Free holiday ke Gold Coast Australia drp company masuk Harbour Town

Shopping place & price memang murah kat sini compare to Malaysia.. Always have discount here!


Almost 2 years i'm involve into this business, seriously really enjoyed it! We work as one TEAM! Low Risk, No repeat sales, Get your saving minimum RM 5000 every month, Travel for FREE 3 times a year, Car Fund & House Fund whole life, designer Handbags for FREE like Prada, Kate spade, Gucci, Emillio Pucci & many many more benefits you will get! Amazing Business, amazing outcomes! Sentiasa buat sentiasa dapat! yang penting NIAT kena betul & ihklas, sentiasa berusaha tanpa putus asa pasti Kejayaan menanti.

Bila benda PERCUMA semua nak kan! ;) of course laa.. Ais cream Baskin Robbin open 1 day Ais cream PERCUMA pun mahunya beratur panjang sampai 1km!..ekeke (tgk dlm FB je, saya tak pergi beratur ye..haha ;p), ni apetah lagi pergi Travel for FREE!;)

So, anyone else yang still looking for part time job, nak generate monthly income up to 5 until 6 figures every month, do not hesitate to call me guys.. Mulakan mengorak langkah ke hadapan. Kalau tidak sampai bila kita akan berada di tempat yang sama dari hari ke hari, bulan ke bulan, tahun ke tahun. Fikirkan sejenak, sampai bila?

Orang lain tidak boleh mengubah hidup kita, melainkan diri kita sendiri!

Love,
ADIBAH
019 6615447

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...