Jumaat, 18 Oktober 2013

PREORDER DESIGNER HANDBAGS!


PREORDER! PREORDER!  Jual Handbags pulak ke Adibah Karimah?hahaa ;p...Taklah penjual handbag yang tegar, tapi sekali sekala juga ambil order.. London-Rome-Paris Callingg!! weehuuu... Actually this coming November In shaa Allah me & my mentor Hanis together with our husband will be going to have another vacation as a wrap to year 2013! Of course la, i cant wait this Awesomazing vacation!! Its gonna be a second visit to London & Paris and my First time to Rome Itali. I love Travelling so much! Alhamdulillah, hasil income berbusiness boleh terbang ke sana ke mari.

Of course ramai yang tahu, negara Europe memang terkenal dengan designers Handbag! like Chanel, Gucci, Prada, Kate spade, burberry, louis Vuitton & many more! just say & name it! semua ada ohkey... what about a price?? Of course la sangat berbeza harganya jauh lebih murah compare Malaysia. Bukan ratus ringgit uolls bezanya, ribuan bezanya. So, ramai yang asking me to get order. So now,  I open for PREORDER to all of you. Kira siapa cepat dia dapat ye. Yela, kalau ramai sangat orders sampai 50 handbag mau kena buka kedai kot.hahaha..;p

For Chanel I just can get limited orders only. If 3 country, I just can carry 3 handbags for per person. Include me & my hubby can buy 6 Chanel from there. For now yang dah lock booking dah 2 Chanel. So still left 4.. hehe...cecepat uolls.. Tapi Brooch Chanel nevermind. Satu almari pun takper boleh bawa balik. ekekek..;p

If you guys nak Order, i biasanya ambil 50% dulu untuk lock your name as a booking. Balance nanti end of october sebelum I berlepas kena settle all payment. Kat sana I will update colours yang you guys nak. In Instagram #adibahkarimah., i dah letak some pictures. You guys pun boleh check disana. Siap I letak price lagi uolls. Nak compare betapa jauhnya beza price in Malaysia. Gituuu...;) So, ape yang menariks untuk diorders.. Lets scroll babeh..;)

CHANEL

 Chanel Boy

Chanel Boy

 Chanel GST

 Chanel mademoiselle

 Chanel Classic Maxi Flap

Chanel Classic Jumbo Flap

 Chanel Brooch

 Chanel Brooch 

PRADA

 Prada Saffiano Lux Tote

Prada Tessuto + Saffiano

LOUIS VUITTON

louis vuitton alma BB (Also have PM/GM)

louis vuitton Monogram

BURBERRY





Burberry Clothes

You guys can choose any items you like it! then just sms or whatapps me. We can discuss in details lagi. So sesiapa yang nak memiliki Handbag idaman kalbu, sila lah meng'ORDER' ya.. Memang puas hati uolls.. Harga terbaik dari ladang lagi..heheee..;p.. CONFIRM meletops..;)

SMS / Whatapps
ADIBAH
0196615447
or 
EMAIL
adibahkarimah@gmail.com


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...