Ahad, 21 Julai 2013

Test drive BMW F30 at Ingress Auto

'Sheer Driving Pleasure'... Elegant, luxury, sport, fantastic, Awesome car by BMW.

Last week, 2 days before puasa, me & partners Shuhada and Julianazren went to Desa Parkcity Clubhouse to test drive BMW. Mereka dua orang ni Top Agent jual sabun Marine Essence Beauty Bar tau, kalau nak try boleh order dengan diorang ni. Teringat lagi early journey with my mentor, If you guys still remember that I posted about visiting BMW..that time, Ambil feel, aura dulu kata Hanis.. If you aim that car you must work for it & must get it! Rasanya cepat je masa berlalu..

This time my hubby and i bring my partners to test drive BMW.. To give them feel betapa seronoknya memandu kereta mewah hasil titik peluh sendiri.. With this business nothing impossible.. Bila Impian Besar, Matlamat Jelas pasti Kejayaan milik kita. Alhamdulillah, after 1 year in this business, i own a Beemer and i was 26th years old!.. Nak pakai kereta mewah bukan tunggu bila berusia or berpangkat sahaja, tapi semua org boleh capai atas usaha diri sendiri. InsyaAllah ;)

Ingress Auto main branch is at TTDI. Lucky us, on that day BMW ingress auto had function at Park Avenue for 2 days. Served by delicious food & of course can choose any car to test drive! Cool right.. Hehe


Test drive BMW F30 at Ingress Auto

Lets feel it!

Norhafizah Test drive BMW F30 at Ingress Auto




On the same day, my partner in Johor Hafizah also went to BMW at JB.. Even tho jauh tapi feel and aura leader pasti sampai.. We share pictures and feeling together.. Hafizah also one of achiever car fund last Diamond Night, so tunggu masa je nak meletup dengan kereta baru. Dia ni pun Top Agent sabun Marine Essence Beauty Bar di Johor, kalau anda tinggal kat Johor boleh order sabun kecantikan ni drp dia je senang. 


Test drive cars BMW F30 at Ingress Auto
Test Drive Available

Test drive BMW F30 at Ingress Auto at Desa Parkcity
Actually, datang time ni dah petang around 6. After settled appointment terus  pecut datang semangat nak bawa partners.. Hehehe.. Budget datang around 5, tapi dengan salah jalan ikut gps masuk ceruk kampung dengan Jammed yg sgt teruk, alhamdulillah akhirnya sampai juga.So food dah tak banyak sangat. Tapi boleh jela kita layankan..

Test drive BMW F30 at Ingress Auto by Adibah Karimah
Antara yg sempat di snap sbb dah tak sabar nak bawa diaorg pandu uji sendiri...hehe

Julianazren and Shuhada Test drive BMW F30 at Ingress Auto
posing dulu. ambil feel

Test drive BMW F30 at Ingress Auto by Julianazren
DSM Ju & DSM Shu

Julianazren in BMW test car
ok, lets push the button, start and GO!

Test drive BMW F30 at Ingress Auto by DSM Julianazren
Posing dulu dalam kereta..;)

Shuhada Test drive BMW F30 at Ingress Auto
Next, DSM shu pulak test drive.. Bab kata salesman duduk Sebelah shu Macam dah biasa sgt ni bawa kereta.. Langgar bumper depan macam tu je.. Hahaha.. Nasib baik kereta from BMW, boleh nak lasak2.. Kalau kereta sendiri maunye tersedut sedut tekan minyak..hahaha..;p

Test drive BMW F30 at Ingress Auto by DSM Shuhada

Test drive BMW F30 at Ingress Auto by Awesomazing Team

This time dah around pukul 7.30pm.. Before pulang, wajib berposing dulu sebagai kenangan terindah.. Gituuu..;)

Test drive BMW F30 at Ingress Auto from us

Menjerit2 uolls! Everyone can't wait to have their own beemers.. InsyaAllah, bila Impian dan matlamat kita jelas pasti kita akan Capai. 

Like me before this, tak pernah terfikir to drive my own Beemer at the age 26th! First niat nak buat business, asalkan dapat income bulan2 RM5000 pun jadilah.. 

But, with this business more than that you can get! Bila income besar, FREE car  pun menyusul sekali. Melancong jangan cakapla, ibaratnya Tarik beg, packing beg, Tarik beg lagi ke klia..hehehe

Alhamdulillah, puas hati dan lega dapat bawa diaorang test drive by themselves. Next time, nak bawa other partners pula to have this experience!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...