Isnin, 17 Disember 2012

Be in the right group by Adibah Karimah


Be in da right group!!...still remembered??.... this post bout "be in da right group" was written previously just after 2 months i joined Hanis Haizi's team...you guys can click da link..

It's all about giving yourself a second chance!...ramai di luar sana actually dah tahu what our business is all about...so many times I share with outsider, people actually know bout this business & also our company...which is bernaung di bawah bumbung Hai-o Marketing sdn bhd..

Yeaah, bila sebut hai-o ramai je yg akan give feedback like this!..."ooo, hai-o" @ "aah, dah pernah dengar" @ "ramai yang buat x jadi pun"..& so on!..ada yg positif & ada yg negatif!..why this happen if you see at da negative side??...da main reason & alasan yg kukuh which group you stay??..ask yourself!

Actually, for you guys yang tak tahu, i join this business for the 2nd time!...why i choose this business??..1st i really confident with Company Hai-O yang sememangnya dah establish & on main board BSKL, kukuh, stabil & terjamin!..20th year in malaysia & da best part "Bebas daripada hutang, aset berbillion ringgit to support da company" & kerajaan sendiri telah mengiktirafkan Hai-O adalah syarikat harapan kerajaan melahirkan ramai jutawan usahawan especially bumiputera di Malaysia..

2nd, bout da produk yg sememangnya laris di malaysia sejak 15thn yg lalu hingga kini..kelebihan & kehebatan produk premium beautiful corset mmg tiada tandingan dgn 70% focusly kesihatan & 30% utk kecantikkan..so many good testimonial you guys can search in google..

Third reason is which group you wanna to stay & tarik tangan anda untuk bimbing menuju ke puncak kejayaan!..yeah, "be in da right group is very important"..im so lucky & bersyukur ditemukan dengan pasangan jutawan muda di malaysia which is CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain!..really inspired with their success hingga cecah pendapatan 6 angka sebulan!!..you heard me?..6 figure income every month at da age 28th!!.amazing rite?...Both of them adalah pencetus revolusi internet yg kian hari makin mengujakan anak-anak muda di luar sana...

Alhamdulillah, just within 1 year i follow every foot step CDM Hanis, here i am today CDM Adibah Karimah!..insyaALLAH, my target also to get 6 figure income like my mum..nothing impossible when you strive for it!...;)

Here, I wanna share my team testimonial after 2nd & 3rd time attempting to do this business, "Langit bukannya sentiasa cerah, ada mendungnya" bab kata pepatah melayu..;)...same issues like me!..Rejoin for 2nd time walaupun berada di company yang sama..Company sememangnya tiada masalah, tapi da problem is siapa yang kita nak follow & ikut jejak langkah org yg berjaya...

This entry I wanna share here about my 3 direct proteges yang sama issues like me, 2nd time rejoin & choose to stay in "Green Leaders Group"

1st testimonial from my direct protege - Be in da right group by "Efah Mustaffa"

She still young, 25th years old..student of occupational therapist..Join this business with me for 3rd time...from kangar perlis, one of my commited protege & this month will complete her target for Double Diamond Manager"...my candidate protege CDM 2013!...;) Jom baca kisah beliau..

petikan dari blog efah (click here full story) 
"setelah kurang sebulan bertungkus lumus, Alhamdulillah ini la hasilnya...Jam Tangan berpuaka madam milik Ifa...memang sangat berpuas hati..sebelum ini ambil masa setahun untuk dapat pangkat SSM..pangkat kedua tertinggi dalam bisnes ini..tapi dengan group Adibah dan Hanis...sebulan saja!!tiada mustahil..tepuk dada tanya bonus hendak berapa..=)
Ifa joined Adibah last month..kira sangat baru!! Tapi dalam masa hanya kurang sebulan, Ifa buktikan pada diri sendiri dan orang di luar sana yang Ifa boleh berjaya. Alhamdulillah in just less a month, i'm already SENIOR SALES MANAGER, sales achievement RM100,000 ( dianugerahkan JAM TANGAN dari stokis), bermula first month car fund, and my dream income (bonus besar!!) dan alhamdulillah Vietnam dalam genggaman bersama rakan kongsi!!Syukur sangat Ya Allah, terima kasih atas kurniaan-Mu!!"


Congrats to you Efah!..;)
2nd Testimonial from my direct protege - Be in da right group by  "Hafizah Mohd Nor"

Leader under my wing 27th years old from Pasir Gudang Johor..Manage this business as a part time only, have 1 cheeky boy & now preggy for 8th month!..DSM, qualified Paris London in just a month after joined me..inspired!..2nd time rejoin this business...my candidate protege CDM 2013!...;) here, her stories..

petikan dari blog hafizah (click here full story)


"Alhamdulillah, dengan guidance yang betul daripada Hanis & Adibah, fiza prove kan pada diri sendiri bahawa fiza boleh jadi mcm Diba dan Hanis and bila kita ada matlamat dan impian sebegitu, segalanya boleh di capai dengan mudah sebab everything jelas. Fiza cuma nekad dalam hati, lepas rejoin ni, fiza perlu dapatkan apa yang sepatutnya fiza dapat dalam masa 4 bulan yang lepas dengan hanya follow sahaja apa yang Hanis & Adibah buat, every single step di tunjuk ajar and Fiza dh buktikan antaranya:
 RM 100, 000. 00 Sales in a month
 Diamond Sales Manager (pangkat ke-3 dalam this biz) in a MONTH!!!!
 Emillio Pucci daripada CDM Adibah
 Qualify for 1st trip ke Paris & London 2013 and its FREE
 3rd Month for Car Fund ==> going to complete for the last month, insyallah.
 Bonus besar!! (5 figure!)
Congrats to you fiza!..;)
3rd testimonial from my direct protege - Be in da right group by "Zahirine Abdul Rahman"

One of my protege working at perbadanan putrajaya, manage this business as a part time only..never give up in their life!..anything happen life must go on & always stay in positive attitude..2nd time rejoin under my wing & she have proved it in just 3 month after joined me..my candidate protege CDM 2013!...;)...lets preview her stories...

"Alhamdulilah dengan hanya buat biz secara partime... irine berjaya qualify trip ke Paris dan London dan berjaya naik pangkat Diamond Sales Manager dalam tempoh 3 bulan sahaja!!. Syukur alhamdulilah merasa juga income besar dalam business ni. Boleh upgrade saving anak2 dan future plan kami nanti. Now..on my way nak completekan my car fund..insyaallah..Kalau sebelum ni.. untuk capai pangkat SSM pun ambil masa setahun dengan income biasa2 je..:P ..now everything can be achieved with the right guidance. Dulu dari datang kelas GLAM sorg diri..skrg dpt biz partner yang komited datang tanpa dipaksa. I’m so blessed ya allah..Berkatilah usaha kami."
Congrats to you irine..;)

Thanxs to you guys DSM Efah, DSM Hafizah & DSM Zahirine choose me & hanis as your team leaders & choose Green Leaders group!..nothing impossible when you believe in yourself that you guys also can success into this business!...Just follow every single step, stay in a good attitude, give your commitment with your leaders, then success will be yours!..insyaALLAH...Jelaskan matlamat & besarkan impian anda!..;)

Not just only 3 testimonial from my team yg rejoin for 2nd & 3rd time, tapi ada beberapa lagi same issues like this...Alhamdulillah, berkat usaha berterusan & always follow da leader step inilah bukti pertama kejayaan mereka..more success will come!...just believe in yourself, never ever give up, consistent & always stay in good attitude success will be yours!..trust me!..Doa + Usaha + Istiqamah + Tawakkal = Kejayaan!..;)

We really proud & feel so honoured be as a team member under Green Leaders Academy Malaysia founded by CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain..their brilliant ideas with new outfits, makes their business partners grow very fast!..Green not only known in Malaysia, tapi sudah merebak di luar antarabangsa..If you click Premium Beautiful in google, mostly under GLG konker market online!..Alhamdulillah me & also my partners top ranking in google..;) .why??...becoz we are pioneer online marketing & more professional..

Thanxs to CDM Hanis & CDM raz kerana sentiasa berkongsi ilmu yg sentiasa up to date how to manage biz partners & how to give very da best to them!...tanpa bimbingan, suntikan, dan dorongan dari mereka CDM Adibah Karimah probably not here today!..


In team under wing Hanis sendiri ramai yg rejoin & nampak peluang with this group boleh pergi lebih jauh, & many professionalism day by day looking for this business..why?? cara kami lebih professional..tiada paksaan, but decision is in your hand!

what can I say to you hanis "Tq very much hanis for your endless support & guidance...deep inside my heart, you are very good leader in this world!..sudah boleh gelarkan you "rejoin specialist under CDM Hanis Haizi"..hehehe...why i said like that?..ramai yg prove their success after 2nd time in this team!..so, people out there yg confuse & what is happening to outsider yg tak jadi, what can i say is choose to "BE IN DA RIGHT GROUP"..peaceee!!!;)

CHOOSE GLAM!

BE IN DA RIGHT GROUP!

STEP BY STEP WILL BE GUIDED !!




ADIBAH
019 6615447


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...