Khamis, 11 Oktober 2012

Welcome back adibahkarimah.com


Welcome back WWW.ADIBAHKARIMAH.COM to online.. Hampir dua minggu blog ni hilang disebabkan masalah teknikal. I'm sure ramai yang confiuse what was happened to my blog. Actually, this domain ADIBAHKARIMAH.COM had expired on 13th August. Tak perasan yang automatic renewal via credit card setting not working. E-mail notification was sent a few days before expiration date pun i tak perasan....yang elert email from client to know about pakaian dalam premium beautiful & how to generate income!..yg lain buat boolayan sajorkk!ekekke...(padanlah muka sendirik..;p)

Welcome back www.adibahkarimah.com selepas 2 minggu hilang sebab kena hack from premium beautiful GLG Top Agent

Seriously, my feeling that time rasa nak marah, mengamuk pun ada loll...yela, macam mana boleh x alert benda-benda yg important cenggini kan...mula2 email diaorg keep on asking, tapi lambat sgt reply, we decided to call direct to US!...kenala bersengkang mata tunggu diaorg masuk kerja becoz time zone x sama 12 jam!.(mcmla tunggu, asben jugak yg sengkang mata..ekekke..;p)..you guess what??diaorg cakap my domain www.adibahkarimah.com ada org dah beli!..OH NO!!!..this is my trademark for my business!..this time i wondering, mesti ada hackers yang waiting domain2 famous (perasan sendiri fames ;p) yg nak expired & tak alert!..mmg dunia internet boleh buat duit segala ok..;p..
Gembira blog www.adibahkarimah.com kembali selepas 2 minggu hilang sebab kena hack from premium beautiful GLG Top Agent

Luckily, i have my handsome husband yg baik hati yg tak kenal erti DO NOT GIVE UP to keep on trying & trying!!..finally, i get back my domain!! yg lg terbaik, si pembeli yg dirahsiakan nama itu transfer balik domain ni to us just for FREE one year!!..(baiknya hati si dia tu)....tapiiii, fullamak!! terrornya husband adibahkarimah ni! (pujikla skit..ekekek).. tak tahula my hubby deal macam mana, tapi  sangat bersyukur ya allah!!..Alhamdulillah!!...sesiapa yg nak tahu macam mana, nak belajar bolehla appointment with doc hasbi..ekeke...memang bukan boleh jadi doctor manusia saje, doktor pakar IT pun boleh selain doctor pakar jiwa, hati dan raga si isterik!..tq very much to you my darling hubby Doc hasbi bin harun!..really appreciate it!..pengajaran di sini, terus renew domain ni for 5 years terus!!..hahaha.;)

what have i learned here, when you do something just keep on doing! keep on trying!..but da results semua di tangan ALLAH swt...tapi bila kita teruskan usaha perjuangan x kenal erti putus asa, pasti mahligai KEJAYAAN menanti di hadapan..itulah peganganku sampai bila2..i always remind to all my partners, please

  DO NOT EVER GIVE UP!!..& JUST DO IT! DO IT!...;)

 A lot of things to share with you guys all my lovely readers!..last september was my beautiful month!..new comer business partners from all around malaysia, new achievement has been recorded. Even though banyak cabaran, dugaan yg ALLAH berikan alhamdulillah everything going smoothly...setiap ujian pasti ada hikmah!...Alhamdulillah!..;)..so, wait for my next entry ya!..;)

Look FORWARD with hope, not BACKWARD with regret!;)
with love,
adibahkarimah.com


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...