Isnin, 11 Jun 2012

Keropok Lekor & Nasi Dagang!!!


Hye everyone!!..tomorrow 12hb - 14hb (selasa-khamis) i will be in terengganu!!...yeaahhh~~....rasanya dah lama kot x balik..hehe...bila balik ni macam2la mengidam nak makan itu ini...kalau balik terengganu tak sah kalau tak makan keropok lekor, nasi dagang, laksa & laksam terengganu.. wallawehhh...ni yg buat lagi x sabar nak balik!!..besides nak ambil my son yg terchenta tinggal di kampung almost 1 month after bibikku tiada....;p

peluang bercuti ke negara eropah iaitu london dan paris secara free memang seronok sambil menjana pendapatan dengan bisnes korset premium beautiful
tempat-tempat best di london dan paris bakal dilawati... insya Allah

Besides that, x lupa pada biz partners & new clients yg terchenta...lets meet up & sure trip
LONDON & PARIS is waiting for you guys...;)


ADIBAH
019-6615447



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...