Jumaat, 1 Jun 2012

Next Holiday to London & Paris!


Salam & happy June everyone!!..Lets start our new dream, new life in new month!!..so sorry sebab lama x mengupdate blog smpai bersarang..hehe...everyday am thinking of all my readers, tp quite bz membantu lovely biz partners in achieving their targets as well.. this is what we call a teamwork!!..exciting, & enjoyable...that why i really love this biz...:);)

so, what's new & good news people??..last April you've read my story about Europe trip to Holland & Belgium...& now!!!..new trip is open to europe again to "PARIS & LONDON" ..weet..weet!!!... sgt menerujakan ok!..that is one of my DREAM to be place!!..masyaALLAH..ghee..i'm so blessed..syukur dipertemukan peluang yg sgt hebat ini...

Then trs buka google nak tgk tempat2 menarik in london & paris...before this tgk google holland & belgium esp Keukenhof Park..alhamdulillah, mimpi jadi kenyataan menjejakkan kaki ke sana...& InsyaALLAH my dream will come true to go PARIS & LONDON!!...jom ambik feel...;)


Come on, let's go to London!

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset
London Clock Tower
Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at london eye
London Eye

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset with royal guards
Royal Guards

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at london bridge
London Bridge

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset tour with double decker bus
City Tour with Double Decker Bus

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset with red phone booth
Red Phone Booth

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at windsor castle
Windsor Castle
































































....and now let's go to Paris..!!

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at arc de triomphe
Arc De Triomphe

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at eiffel tower
Eiffel Tower
Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at louvre museum
Louvre Museum
Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset on seine river boat
Seine River Boat Cruise
Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset with beautiful house
Beautiful House

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset in paris disneyland
Paris Disneyland

Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at disneyland park in paris
Disneyland..see u there!





Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at la fayette gallery
La Fayette Paris











Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset inside la fayette mall
inside La Fayette...one of the biggest shopping mall ;)


Peluang melancong secara percuma ke negara eropah, london dan paris dengan bisnes premium beautiful corset at louis vuitton
wait for me ocayy!!



Amacam best tak?? I hope we could enjoy together in London and Paris...


fuhhh, itu x pergi lagi...tp berangan dah ada kat sana..ekeke...you guys have a big opportunity to see EIFFEL TOWER in front of you!..so, dont miss it...lets meet up & have a some cup of cofee..then i will show you how!..



Do contact me to get this amazing FOC trip!!!
ADIBAH 019-6615447




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...