Ahad, 11 Mac 2012

Persiapan Melancong ke Vietnam


melancong percuma bersama hai-o untuk premium beautiful top agent group hanis haizi

Salam peep! dua hari lepas dlm pukul 4 seperti hari biasa2 dengan client, tiba2 dpt call...nombor 03...nombor cantik... emmm, biasanya kalau time2 camtu malas nak angkat..takut orang bank.. selalu sgt dpt call nak promote insurans la, investment linked la, ade juga nak promote club card...ish, macamana la diorang ni dpt nombor hah?! memangla kita ade pakai kad kredit tapi, apesal nombor handphone peribadi diorang boleh pass2 sesama bank tu..;p

eh, meleret-leret pulak....so, nak jadi cerita i jawab jelah call tu... kenalah jawab, mana tau new customer, rugilah you tak jawab.ekekek.. mula2 i ckp kalut mcm busy jelah, just in case org bank.. tp chinese lady tu introduce herself, yg dia tu dari travel agency drp Hai-O, terus i bersemangat!!... actually dia nak bgtau pasal tarikh berlepas ke Vietnam...i dlm group A1, berkumpul kat KLIA pada 18.3.12, pukul 10 pagi... balik 21.3.12 sampai KLIA dlm pukul 6 ptg...

bagusnya, dia siap cerita apa perlu bawak, cuaca kat dan bla bla bla... memang tip top service!..sebab itu our company dapat award daripada mantan perdana menteri sendiri "Anugerah perniagaan beretika"...mmg terbaekkk...;)

Jadi apa lagi...terus pergi shopping apa yg patutla...beg luggage yg besar mesti ada nak angkut brg2 shopping kat Vietnam nanti..luggage lama bagi hadiah kat bibik je loll...;p



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...