Ahad, 18 Mac 2012

My Final Travel Packing Checklist::


Hye everyone!...i will not be in Malaysia from 18th till 21st March....bcoz we're going to Vietnam for this FREE holiday...so now i must double check the important items on the checklist before we leave tomorrow....yeaaahh, lets check it out!!...;)...

free holiday to vietnam from hai-o marketing for premium beautiful top agents

1) passport - checked!

my free holiday to vietnam from hai-o marketing for premium beautiful top agents

2) camera - checked!

free holiday to vietnam from hai-o marketing for premium beautiful business top agents

3) Vietnam Dong - checked!
currency rate skrg RM1=6200 Vietnam Dong

free holiday trip to vietnam from hai-o marketing for premium beautiful top agents group

4) new clothes for our group theme - checked!

5 ) make up- checked!

5) ubat2 - checked!

6) international roaming - checked!

Just wanna share with you all kalau nak melancong ke Vietnam boleh aktifkan international roaming.. i pakai celcom so i call celcom careline nk tau charge rate dia.. mestilah nak tau jugak, nanti kat sana senang nak contact dgn client....itu yang amat penting!..gheeee;)

call dari Vietnam ke KL, Selangor, N. Sembilan RM3/min,
selain kawasan kat atas RM5.50/min
kadar sms 98 sen per sms

receive call dari Malaysia RM3.50/min, tapi kalau caller tu family dlm pakej 1+5 ianya free. Selain tu, kadar caj panggilan mengikut operator masing2..cth line celcom 20 sen/min..

kalau nak murah lagi boleh guna cara ni;
tekan *120*6(no telefon)# dan call...
cth  nak call no 019-6615447

dail *120*60196615447# dan call...
cara ni caj dia RM2.50/min

ha! satu lagi...time nak aktifkan international roaming tu minta operator tu batalkan voicemail sekali..sbb kalau org call, kita tak angkat pastu masuk voicemail, kita juga kena caj..


okey!

soo, sape nak souviner??..angkat tangan!!..hehehe...of course for my lovely clients mmg ada...kalau sesiapa nak souviner boleh contact me nanti k..banyak ni list2 nk borong...murah & berkualiti ok!...

till we meet again in my next entry after come back from vietnam..wish me, hubby & all my biz partners selamat pergi & pulang ye...;)






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...