Rabu, 22 Februari 2012

Premium Beautiful tingkatkan kadar metabolisma


Percaya tak uolls Premium Beautiful corset boleh menaikan kadar metabolisma tubuh kita? Premium Beautiful corset ada Far Infra Red rays (F.I.R.) yang boleh menembusi kulit sehingga 3 inci ke dalam badan. F.I.R. boleh mengaktifkan sel, mengembangkan kapilari darah, melancarkan perjalanan darah dan membuang toksik yang terkumpul.

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR

So many people yang nak kuruskan badan tapi susah sangat... u know why? becoz kadar metabolisma tubuh diorang tu slow... makan berdiet macam mana sekalipon, berat badan tetap naik, and susah sangat nak turunkan berat... compared dengan orang kurus, yang makan banyak mana pun tetap kurus, takde pun makin gemukss...sebab metabolisma orang kurus ni tinggi...

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma membakar lemak dan untuk body shaping

Metabolisma ni senang cerita "kadar dimana tubuh menggunakan tenaga daripada makanan dan minuman yang kita ambil"

kalau kadar metabolisma normal maknanya jumlah tenaga yg kita guna sama dgn jumlah kalori yg kita makan/minum...so, berat maintain... 

kalo kadar metabolisma rendah, penggunaan tenaga rendah dari jumlah kalori yg diambil..so, lebihan tenaga disimpan sebagai lemak...makin gemuklah orang tu... 

sebaliknya kalau kadar metabolisma tinggi, makan banyak pun tetap kurus sebab kalori cepat je habis...


premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan tanpa perlu berdiet
keperluan tenaga dalam "kalori" mengikut jantina, umur dan gaya hidup berbeza

Masalahnya, populasi zaman sekarang ni ramai yg berkadar metabolisma rendah...yelah, selain makanan yang berlemak, zaman sekarang ramai orang kerja kat opis... tak banyak keluar peluh, lagi gaya hidup tak aktif...

 premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan tanpa pembedahan atau suntikan

uumm...macam mana nak naikkan kadar metabolisma?? 
 1- mestilah exercise, ni memang semua org dah tau...tak payah cerita panjang. 
2- elakkan diet yg terkandung 'refined sugar' atau gula sukrosa, dan gula fruktosa dari sirap jagung..

 premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan, body shaping dan body cutting

3- banyakkan makan sayuran mentah...sebabnya sayur ni susah nak hadam, so lebih banyak tenaga dibakar nak hadam sayur ni...
4-  minuman berkafein mcm tea hijau dan kopi boleh tingkatkan metabolisma... tapi elakkan minuman tin berkarbonat walaupun ada kafein tapi banyak jugak gulanya..

premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan, tanpa perlu berlapar dahaga
Kalau semua cara kat atas dah ikut, insya-Allah boleh naikkan kadar metabolisma and lose some weight...but you must be realistic...jangan target nak kurus cepat2, takut cepat putus asa... 

selain tu pakailah set Premium Beautiful Corset 8 jam sehari...memang berkesan untuk naikkan kadar metabolisma dan menguruskan badan... dan memang terbaik untuk body shaping dan cutting yang cantik.. dah banyak testimoni pemakai korset ni berjaya kurangkan berat dan mengembalikan body shape yang seksi selepas memakai Premium Beautiful...
premium beautiful corset tingkatkan kadar metabolisma badan dengan cahaya FIR dan kuruskan badan, body shaping dan cutting
Selamat Mencuba!

Call now for free consultation & fitting:
Adibah
019-6615447
adibahkarimah@gmail.com 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...