Khamis, 16 Februari 2012

Peluang Perniagaan Premium Beautiful


Peluang perniagaan bersama Premium Beautiful kumpulan Green Leaders Group dan Adibah
Suatu hari ketika anda sedang leka menonton tv di ruang tamu...
"tok! tok! tok!" bunyi pintu rumah anda diketuk, dan anda membukanya...
"Salam...saya Cik Peluang Perniagaan, datang dari jauh nak bagi kat awak satu peluang perniagaan yang sangat hebat, yang mana awak takkan jumpa selalu... 
kalau awak terima saya, awak pasti gembira dengan pendapatan lumayan setiap bulan dan melancong percuma 3 kali setahun..
macamana? nak terima saya tak?"....;)


huurmmm~~..seolahnya ibarat seperti itulah satu peluang keemasan yg datang bukan selalu kita boleh dapat...;)..seperti pepatah drp Prof. Dr Hamka...


"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba...datang tidak menentu masa...datang disaat kita kesempitan atau kesusahan.
Nilailah peluang itu dengan cara yang bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba.
Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!"
- Prof. Dr. Hamka

kepada mereka yang terjengah-jengah mencari peluang perniagaan untuk full time atau part time, inilah peluang perniagaan yang dicari...
why this business? maybe this success story can help u to know what this biz is all about...
tak kenal maka tak cinta kan.. dah kenal tak cari yang lain dah...

so, dah kenal my company and product, my mentor, my leader and myself...
nak tau la kan apa bestnya buat bisnes ni..
what are you looking for? time? wealth? freedom? all three? peluang perniagaan by premium beautiful
Bisnes networking adalah satu aset dan bukannya satu pekerjaan. Kenapa? Kerana ia berbeza dengan bekerja di syarikat konvensional dimana hanya seorang sahaja yang boleh berada pada jawatan tertinggi selain kenaikan pangkat dan gaji yang terhad. 

Dalam perniagaan networking, ia adalah sistem terbuka yang mana semua orang yang menyertai perniagaan ini mempunyai peluang sama rata untuk sampai ke jawatan tertinggi dan menikmati pulangan hasil yang tidak terhad. Antara kelebihan menyertai network marketing...

KEBEBASAN MASA YANG FLEKSIBEL
Inilah matlamat dan kelebihan utama, semakin berjaya dalam biz ni semakin byk masa kita nanti dan time kerja sangat fleksibel...ikut kehendak kita..memang sesuai kpd sesiapa saja, yg bekerja, surirumah atau student pun boleh buat..
peluang perniagaan dan capai financial freedom dengan premium beautiful

berbanding bisnes konvensional, semakin berjaya, semakin sibukla orang tu nak uruskan bisnes tu..masa bersama keluarga kurang dan terpaksa kerja lebih keras untuk jaga bisnes yg semakin berkembang.. 


TIADA BOS
peluang perniagan tanpa bos with premium beautiful
Haa..sapa yang kerja makan gaji tau la camana rasanya kerja dengan bos...biasalah kadang-kadang silap buat kerja sikit kena tengking dek bos... asyik mencari kesalahan orang je bos-bos ni... tekanan perasaan la macam tu...

peluang perniagaan sendiri tanpa bos dengan premium beautiful

tapi, dalam biz ni kita ada leader dan mentor yg asyik memberi semangat dan tunjuk jalan macamana nak berjaya...kalau boleh diorang nak tengok kita semua dapat apa yg diorg dapat...

peluang perniagaan dengan premium beautiful bersama great leaders dan mentors

MODAL KECIL TAPI PULANGAN BESAR
Biz ni actually tak keluar modal sesen pun...tapi berapa yang kita nak tiap-tiap bulan? 10 ribu? 50 ribu? malah 100 ribu pun boleh...tak mustahil...

peluang perniagaan dengan premium beautiful dengan bonus besar
Semuanya sudah tersedia di laman web syarikat. Pembelian secara online dan produk terus dipos kepada pembeli. Anda hanya duduk di rumah saja.

PERCUMA MELANCONG SERATA DUNIA
 peluang melancong ke eropah dengan peluang perniagaan premium beautiful
Percuma melancong ke serata dunia bersama premium beautiful agents
Pada mereka yg minat melancong macam saya mmg seronok...kompeni bagi pakej melancong 3 kali setahun...negara eropah, asia dan banyak lagi....siapa yg tak nak melancong free...semua org nak kan?


PERCUMA KERETA IDAMAN
Percuma kereta idaman dgn car fund for premium beautiful top agents
Apakah kereta idaman anda? Mercedes Benz? BMW? Audi? Dengan perniagaan Premium Beautiful anda mampu memiliki kereta idaman anda secara percuma dengan pemberian Tabung Kereta (Car Fund).

KENAPA PILIH KAMI?

AWESOMAZING TEAM

Awesomazing Team adalah kumpulan perniagaan yang aktif menggunakan media sosial sebagai platform mengembangkan jaringan perniagaan kami ke seluruh Asia. Kami juga telah diiktiraf sebagai Pakar Korset Premium Beautiful oleh syarikat setelah menjalani kursus komprehensif tentang korset Premium Beautiful.
  
Internet marketing dan network marketing digabungkan dlm bisnes premium beautiful corset
Penggunaan laman sosial seperti Blogger dan Facebook secara meluas membolehkan kumpulan kami melipat-gandakan hasil jualan dan mengembangkan jaringan perniagaan kami ke seluruh Malaysia dan negara-negara jiran seperti Indonesia, Singapura, Brunei dan tidak mustahil ke serata dunia.

so, macamana uolls? actually byk lagi perkara yg best-best tentang biz ni...
nak tau lebih lanjut??
emel/sms me okay...i boleh cerita dari A to Z..

Adibah
019-6615447
012-3433661
adibahkarimah@gmail.com


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...