Jumaat, 25 Februari 2011

Org2 kuantan!!!here i come for bussiness...buzz me!!

Salam guys..i will be in kuantan next week on 2 march..anybody yg intersted nak pakai corset no 1
"premium beautiful", "bio aura", biOzone", can buzz me directly..only RM30 for dealer price, u can get more chances to get extra extra income with highest bonus in HAI-O..yeazaaaa..

Khamis, 24 Februari 2011

Minuman Yogurt Lacto-Lite Untuk Melangsingkan Badan::


kini!!!LACTOLITE telah terbukti keberkesanannya!!!

minuman yogurt lactolite sangat berkesan untuk membuang toksin badan dan menguruskan badan

RM 158 SEKOTAK (25 sachet)!!!

FAKTA-FAKTA MENGGEMPARKAN!!!!
  • 90% pelbagai penyakit adalah berkaitan dengan usus yang tidak bersih - [KOLEJ PERUBATAN ENGLAND]
  • 500,000 kematian diseluruh dunia adalah disebabkan Kanser Kolon [THE STAR, 13 MEI 2004]
  • 5 juta rakyat Malaysia mengalami pelbagai masalah penghadaman seperti kesakitan bahagian perut, kembung, sembelit dan lain-lain
Apa NURICH LACTO-LITE??

*ianya adalah yogurt kultur hidup & inulin menggabungkan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman

*Ia juga adalah sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik justeri meningkatkan lagi keberkesanan probiotik.

*Ia tidak menyebabkan kekejangan perut mahu pun cirit birit.


Bagaimana NURICH LACTO -LITE dapat membantu anda?

  • Menyingkirkan toksin badan
  • Menggalakkan metabolisme untuk mengurangkan beban badan.
  • Mengurangkan beban badan
  • Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • Membantu dalam penghadaman
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu Sintesis vitamin
TESTIMONI!!!GEMPAR..!!

kak ana berjaya menguruskan badan selepas beberapa bulan memakai korset premium beautiful dan meminum lactolite yogurt drinkkak ana berjaya menguruskan badan selepas beberapa bulan memakai korset premium beautiful secara konsisten dan meminum lactolite yogurt drink

 cdm hjh siti rohana berjaya menguruskan badan selepas beberapa bulan memakai korset premium beautiful dan meminum lactolite yogurt drink(eee..nak ke mcm ni??malu beb..)

produk hebat untuk menguruskan badan tanpa diet dan berkesan iaitu korset premium beautiful dan meminum lactolite yogurt drink(pilihan di tangan anda!!)

Call Now!!!
Adibah
019-6615447

Ahad, 6 Februari 2011

Si kurus****@ Si skinny****???

Salam...what da meaning si kurus @ si skinny??heeeee..ramai org cakap my body too skinny..x cantik, x menarik, x mantap, tulang belakang sama je ngan bahagian pinggul di belakang.many things to do to make my body look curvy,nice, beauty..beli losyen la,itula..tapi x menjadi pun..hukss..hukss..tapi tu DULUUUUUUU LAAAA..sebelum pakai PREMIUM BEAUTIFULLLL!!!gheeeee...tapi SEKARANGGGG sgtlaaa ketara bezanyaaa when i used PB by my OWNSELF..Huhuhuhu....Alhamdullillah banyak permintaan di luar sana nak pakai PB & nak tahu kehebatan memakainya when they look i'm diffrent before & after..Nak story ckitla about myself ..tis my directly testimonial..Sebelum nie, mmg i x pakai pun PB..da lama my frenzz promote to used it..tapi banyaaakkk sgt alasan i bagii..kalau si kurus di luar sana pun, mesti bagi alasan yg sama mcm i.."i kan dah kurus, buat ape nak pakai..nnti lagi keding, tercekik kat pinggang..dahla kurus, then nak pakai corset lagi..nk mampus keee??hehheheeeeeee.."tapi sebenarnyaaaaaa itu adalah FAKTA YANG SALAH..kalau si kurus, mesti akan cakap " corset tu just untuk org gemuk, bdn berisi, bolehla pakai..kalau kurus2 mcm kita nie buat apela pakai"...ADOIIIIII....Tapi guyss sebenarnya , SI KURUS yg sebenarnya memerlukan CORSET..X kira kurus, gemuk, keding, bulat, montel n bla..blaa..sumenya need to used CORSET especially "PREMIUM BEAUTIFUL"..WOwww...its so amazing!!!dari yang xde shape mcm i nie, dah tukar jd shape when pakai kebaya, dress..dari yg xde pinggul, dah naik jadi ada pinggul..(xla sekata dgn tulang belakang)..heeee..breast pun maintain bebbbb..xde buncit2 air..overall i just wanna say here "I'M REALLY IN LOVE WITH PREMIUM BEAUTIFUL"..SO guys yg diluar sana, yg mana bergelar "si kurus@ si skinny"..U must try by your ownself..TRUST ME!!! WE need corset PB to change our body to be more beautiful, nice & luvly...

(before used PB..x cun,x menarik, sekata jeee..gheee:))
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
(now me!!different or not??gheeee:))

Sabtu, 5 Februari 2011

Beautiful Ladiessss......

Terujanyaaa byk permintaan memakai PB sekarang nie...Memang x rugiiiiiii memakainyaaa...SELESA, LEBIH BERKEYAKINAN, ANGGUN, BERGAYA, CANTIK, n banyak lagilaaaa..xboleh diucapkan dengan kata2 bestnya memakai PB nie...For those suami2 diluar sana tu, izin2kanla si isteri memakai PB ni..bukan untuk org lain pun...untuk si suami juga,..gheeee..Memang ada bentukkk kalau kita slalu pakai...fuhhhh..kalau pakai kebaya ke, baju yg ada shape tu ke, mmg lagi konfidentttt laaa..kalau yg dah pakai PB tahu sgtlaaaa kehebatannya tiada tandingan!!!sambil2 pakai PB ni, boleh terus buat bisnes..yela, bila orang dah tengok kelainan kita sebelum n selepas, mesti org akan bertanya!!trust me guys..boleh tambah duit poket n jadikan ia simpanan masa hadapan!!itu yg best dengan bisnes Beautiful nih...mmg beautipulll laaaa...heeeee...:))saiz from XXS sampai XXXXL pun adeee..akak2,abg2, adik2, makcik2, pakcik2 yg teringinn sgtt nk pakai do contact me direct!!!.whole malaysia, luar malaysia pon boleh!!sume tempat boleh pos..dun worry babehhh..

(Atas stage nie, sume pemakai2 PB..laki pun pakai..cun2 kan sume :p)


(one of my customer, pemakai PB masa kawen..nampak shape kan??:))


(my biz partner, masa lahirkan baby 4kg, weight 65kg n then used PB lost until 15kg..woww:))

CALL ME NOW!!!!
019-6615447

Selasa, 1 Februari 2011

Burfday Celebration my luv..heeeeee:)






Date 30 nov 2011,burfday my luvly husband yg ke 23..heeee..ye ke 23
tuuu??mudanyaaa...pandailah terbalikkn sendri ye..huhu..tahun ni dh tahun ke 5
we celebrate together..that's mean dah 5 years kawen!!huwaa...sekejap je masa berlalu..tapi, we celebrate without my children..HAARITH & KHAIRI...sob.sob..sedeyyylaa sgt..hantar anak balik kg kejap jeww nk buat bisnes punya pasal..bagi my mum practicekan bibik baru kenal2 dunia dulu.kuikui..so, last nite i belanja my fren n family angkat join our celebration together..Makanan mmg marvelous with 'siakap masak 3 rasa',tomyam seafood..heeee..nak buat bg surprise time hantar kek cam x jadi jerkk..hehehe..xpe,len tahun kasi gempak lagii!


my wish to my luvly husband :-

*Thanks becoz bykkkkk sgt bersabar with my attitude..(bkn x baik, tapi degil ckit jewww..hehe)
*Be a gud husband,dad for ur child!!
*Moga panjang umur, dimurahkan rezeki..aminnnn
*Hope our marriage berpanjangan, luvly, happyyy slaluu, ceriaaaa, n bahagiaaa selamanya..Insyaallah:)
*Here, i just wanna say that i really luvvv with u & ayang bahagia dengan abg...hehhehe..
*Yang paling penting, u must bring me to HONG KONG this year...mmuahhhh








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...