Isnin, 22 Ogos 2011

Beraya sakan~~!!


Salam..hye guys..sorry lama x mengupdate!!quite bz wif full appointment every every day..pasaran PB makin hari makin meluas..syukur alhamdulillah dgn nikmat rezeki di bulan puasa ini...

Raya dah tinggal seminggu shj lagi..macam mn persiapan kwn2 sume?sume dah ready ke?? Jom kte list down sama2..

(Duit raya)

(Kuih Raya)

(Baju Raya)

(Baju Melayu)

(Baju Raya Anak-anak)

(Kasut raya)

Dah cukup ke sume?? Yang paling best tentang hari raya ni, boleh makan makanan yg best2!!!syurga makanan...woohooo...pegi rumah ni, ada masak nasi minyak, nasi beriyani, nasi arab, sate, laksa penang, rendang ayam & daging, ketupat..mak aiii,,sedapnyeee..x sabar nak makan!!!tetiba terliur habis..dh la tgh puasa lg..huhu..






Bestnyeee..x sabar nak menjamu selera kan..makan makan juga ye..Badan & kesihatan perlu dijaga..Macam mn nak menjaga badan ye??nnti lemak naik..dahla byk makan makanan yg berlemak..Time raya jugak hospital dipenuhi client2..;p

Dengan pemakaian premium beautiful, dapat mengawal sistem pengaliran & penghadaman makanan dengan baik.....




Dengan pemakaian Premium Beautiful sepanjang berhari raya, badan akan segar & bertenaga sepanjang hari..Disamping itu juga, dpt membakar lemak2 dalam badan setelah seharian menjamu selera di hari raya nanti..

Dapatkan Premium Beautiful ANDA sekarang!!!

SPECIAL PROMOTION SEMPENA HARI RAYA!!!!

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
+
FREE SHORT BRA..

BUZZ ME NOW!!

019-6615447
premium.lady@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...