Isnin, 15 Ogos 2011

Be in the right group~~!!!


Be in the right group~~!!..Actually, dah lama nk tulis entry bout this..tp kn la tunjuk buktikan..huhu..Today, nak story mory & share2 with u guys outside yg tercari2 business & dah pun join this business pastu tak jadiiii...banyak kan kita dgr, ramai yg join tp ditinggalkan leader, buat x jadi, no guidance.. All those stories happened to me as well before this...

Bukan menyalahkan group lama tp tetap berterima kasih kpd mereka coz give me a chance to know about this business..Eventho, pangkat yg lama already DSM..but, its nothing for me!!;p..I more focus to do personal sales that time..dunno that this business actually can go far becoz no guidance..siapa yg xnak berjaya kan??tapi, seriously im telling u guys seperti terkapai kapai di lautan...;(
Eventho byk buat personal sales, tapi still x puas..!! pada masa yg sama, usha2 group hanis..how come she can get 6 figure income every month with premium beautiful only!! dlm hati kecilku, wanna be like her..wanna be like her!!arghhhh..she can do it!!i also can rite??tapiii, tak tahu cara...mmg boleh buat, tp how??how??nak income besar every month, nak mantapkan rakan kongsi,nak lebarkan sayap ke setiap negeri..hurmmm..makan hati jela kalau fikir sorang2..huhu;p

Everyday, pagi2 kalau bgn tido terus buka fb & blog hanis!!she's inpiring me sooo much!!!.yg sgt kelakar, just baca je blog & kata2 hanis semangat terus berkobar2..eventho, dia x knl pon i siape..hukhuk..dah boleh kata angau pon ade ngan hanis..mana taknye, sampai termimpi2 jumpe dia..yela, duk asyikk terbayang nak jadi mcm dia..hehehe..;p

At da same time, we all sibuk mengemas nak berpindah ke kl..becoz my hubby transfer ke KL.. At last, mungkin ALLAH nak pertemukan jodoh dgn kitaorg, one day i terbaca fb hanis nk turun ke utara!!!..ya allah, hatiku berbunga rianggg..bersyukur sgt!!what shud i do??sokongan & semangat dari my hubby, terus i msg hanis nk jumpe..mlm tu we set date then trs jumpee!!seronoknya jgn ckpla..mcm nk jumpe artis gitu..hihi

Hanis bagi kata2 semangat, setting my dream, goals & everything!! kat situ, dah nampak sgt2 jelas mana hala tuju slps ni..xnak berada di takuk yang lama..then, tanpa fikir panjang im willing to join hanis group..she never force me to rejoin,but i myself volunteer..becoz i want to change myself from nobody to somebody.. yeaahaaaaa!!!

I joined hanis in early june..kira sgtla baru!!but now, i proved already to myself & people outside.. Alhamdulillah in just 2 months im qualified DIAMOND SALES MANAGER, sales achievement RM100,000 (rewarded by stockist JAM TANGAN), 2month car fund (now 3rd month), & my dream income(bonus besarrr!!);)) insyaALLAH holland dlm genggamku!!syukur ya allah!!Bulat hati dengan pemimpin pasti dapat!!jelaskan matlamat & setting dr sekarang..ke mana hala tuju kita selepas ini..I just follow hanis word by word!!In this business, we "JUST FOLLOW DA LEADER, & U'LL GET WHAT DO U WANT!!" trust me....

When i realized back ,if i did not take this action, sampai bila hanya menunggu di dpn screen laptop & x berani mengambil tindakan!!(hanya melihat org yg berjaya shj sekeliling, kita bila lagi???..I know u all kat luar sana ada yg dh join tp frust becoz no guidance, ditinggalkan leader begitu shj..ramai ckp kat i, 90% atas diri sendiri..coz diri sendiri nak berjaya!!mmg 90% is ourself, myself!! but 10% from group & leader is very important!! seperti ditinggalkan x bertali...;P

In hanis haizi group, berpegang kuat di stokis B32 batu caves & dipayungi pemimpin yg hebat CDM HAJJAH SITI ROHANA & CDM HAJI AZLAN..Mereka ini sudah diibarat seperti ibu & ayah..bersama2 maju bersama kumpulan..!!!

Sekarang totally different!!kalau diingat kan dulu terpaksa melakukan aktiviti redah meredah setiap hari, tp kini x perlu lg..semua ini dihujung jari..Dgn strategi hanis & pasangannya raz semua menjadi mudah, senang!!hari2 ramai yg bertanya by call, message, email bout business & nak pakai PB.. permintaan premium beautiful corset makin hari makin melonjak naik!!Gara2 semua nak bergaya sakan di hari raya..woohooo!!

In this business, x ambil masa yg lama pun..prove is everywhere around me..Da most pun 2 years shj nk capai pangkat yg tertinggi..CROWN DIAMOND MANAGER!!Like hanis, she only target to achive this level in just 1 year!!!Last month i had challenged myself to target all this thing, & alhamdulillah i achive it!!so, my next target by end of this year im already DOUBLE DIAMOND MANAGER (DDM)..InsyaALLAH...;)
In this 2 month, i dh melebarkan sayap ke Terengganu, Kelantan, Pahang, Kedah, Melaka....ke selatan soon!!! area lembah klang jgn ckpla..hehehe(over jap;p) eventho jauh, tp still dekat coz we do by jaringan internet shj!!Cdm hanis haizi terkenal dgn jaringan internet by blog & FB shj..so, why not we take this chance to do this business by blog & fb only..!!;)
I'm sure u all wonder how is da strategy in hanis haizi group sampai dpt menjana income 4-5 or even 6 figure every month!!syukurrrr ya allah....we have that key guys..nak tahu caranya??lets make appointment with me & I'll show u da way..Kuasa jaringan internet seperti lubuk emas kalau tahu dalaminya..sooo easyyyy!!!;)

Pada yg nasibnya yg same wif me..do not give up!! syarikat & produk dah sememangnya hebat!!tp siapakah yg menarik tangan kita untuk berjaya!!tepuk dada tnya jawapan hati...Let's share with me bout your story..;)
New me in a new group!!!;)
adibah dan hanis haizi in premium beautiful corset business opportunity 
adibah dan hanis haizi in premium beautiful corset business opportunity, free travel
  
adibah dan hanis haizi in premium beautiful corset business opportunity, free travel


 (Early business wif hanis..always support me!!) 

korset premium beautiful paling laris dalam peluang perniagaan
 korset premium beautiful paling laris dalam peluang perniagaan, free travel to europe
(hot selling!!!macam goreng pisang panasss...)
rm100000 sales achiever, jam tangan reward in peluang perniagaan premium beautiful 


rm100000 sales achiever, jam tangan reward in peluang perniagaan premium beautiful, free holiday to china
 rm100000 sales achiever, jam tangan reward in peluang perniagaan premium beautiful, free holiday to vietnam

  rm100000 sales achiever, jam tangan reward in peluang perniagaan premium beautiful, melancong percuma ke eropah
(My achievement sales RM100,000..Jam tangan & hamper hari raya..wohooo!!) peluang perniagaan dan melancong percuma dengan premium beautiful biz bersama kumpulan
 (Business partner from Kedah & Terengganu )
peluang perniagaan dan melancong percuma ke vietnam dengan premium beautiful biz bersama kumpulan


  peluang perniagaan dan melancong percuma ke guangzhou dengan premium beautiful biz bersama kumpulan 
 (the winner's)
peluang perniagaan dan melancong percuma ke eropah dengan premium beautiful biz bersama kumpulan
peluang perniagaan dan melancong percuma dengan premium beautiful biz bersama kumpulan cdm hanis

(Award SM & SSM)

peluang perniagaan dan melancong percuma dengan premium beautiful business bersama kumpulan

(With sifu 6 figure income every month!!cdm hanis & cdm salha)
suamiku Hasbi yang banyak membantu dalam biz premium beautiful
(With supportive husband..always support me..thanxs abg!!)
peluang perniagaan dan melancong percuma ke serata dunia dengan premium beautiful biz bersama kumpulan
(supportive business partner)

peluang perniagaan dan melancong percuma ke china dan eropah dengan premium beautiful biz bersama kumpulan
(Big family in team hanis haizi)
 peluang perniagaan dan melancong percuma ke holland dan belgium dengan premium beautiful biz bersama kumpulan
 (ho ho hollandddd!!!)
peluang perniagaan dan melancong percuma ke holland, belgium dan china dengan premium beautiful biz bersama kumpulan
(My dream bonus!!bonus besar..bonus besar..syukurr ;)))







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...