Rabu, 1 Jun 2011

Family Outing...


Family outing for today!!weeehuuu...hubby off day nak bawak anak2 pegi jalan2..kesian diaorang asyik duk ngan bibik..yela, sejak keje sendiri susah nak mintak cuti..(even dah klinik sndri)..ekekke..yela, baru lagi, nak kena fokus biar stabil dulu..baru blh cuti panjang2..tp, dah cuti satu hari dah syukur & nikmat for we all gathering..hehhe..so, pagi2 bangun bersiap2 nak pegi mandi di waterfall templer..mula2 exicited la sgt ingat waterfall kat situ best, tenang, cantik..tapi, mak aihh..hampeh je..da silap tempat daaa..huuhu..xpela, next time pegi yg lagi best!!



(odw to templer waterfall..muka bangun tido!!hehhe)

(br sampai, suspen je..huuhu)

(ermm..nak mandi pun malas tgk air cetek..tp, not bad la..)



Lepas kepenatan mandi & berkelah kat situ, terus balik rumah nak bersiap2 pulak bawak anak ke Zoo negara..mcm kelakar je, coz zoo negara dekat sgt dgn rumah kitorg..kat tepi highway je..huhu..tp, dah balik rumah konon sekejap aje nak relaks, tp tertido sume smpai bangun pukul 4pm..cepat2 bersiap after asar then shot to zoo..tp, malangnya zoo dah tutup pkl 5..aduhh, hampeh betul..next time ye anak2..hehehe..then, we shot to low yat & sg.wang..



odw balik dari sg.wang & low yat kitaorg terpaksa berhenti di restoran tepi jalan je..lapar lah sgt!!huhhh..becoz jalan jammed.!!argghh..

(dah ngantuk sgt si abg ni)


(not bad la..:())

Balik rumah dah around 11pm, lepas hantar anak balik rumah, kitaorg sempat lg keluar balik menuju kota raya Kuala Lumpur..kononnya nk lihat pemandangan larut malam..hehe..

(Melepak di tgh kota raya..hehe)

Jajarkan ke Tengah(pemuzik jalanan yg mantap & berbakat!!)

(woww!!pink colour..weee:))



(pemandangan di tgh malam di kota raya even dah pukul 1 pagi....weee:))

so, story for today dah habis..esok continue wif da new episode plak..dadaaaa:)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...