Selasa, 17 Mei 2011

Happy burfday my son!!

Happy Birthday my son "Aqil Haarith" (4 years old)..da besar dah..mak pun masih gedik lagi..haha..

Haarith lahir pada 2 may 2007..masa tu mak haartih baru masuk 21 thn..serious mmg kelakar & x percaya dapat anak masa zaman anak dara lg..cewahhh..

di kala org sibuk study dkt uni, berpacaran, bercanda i dah ade anak..huwaa..best kan kawen awal..tp msk uni jgk dgn cemerlang lg..hehe( thanxs a lot to mr.hubby coz banyak tlg buat assignment even da nk exam pon sempat lg tlg bacakan..mmuahh)..

time ni dekat condo 900, jitra..before move to kl..mmg sedey sgt + duka + gembira..yela, tinggal beberapa hari lg stay di kedah..stay di kedah almost 8 years!! lama kan..sejak matrix , uum, kahwin, open boutique & own business..kawan2 dah ramai sgt..tp terpaksa move to new place follow my husband..kalau ikutkan hati nak je tinggal sn with my kids coz sayang nk tinggal kawan + bisnes disana..

tapi, rezeki di mana2 sahaja..asalkan kita berusaha pasti ALLAH akan tlg..yeahhh..Chayok!!chayok!!...thanxs a lot people yg dtg..jiran, kwn lama, baru, kwn bisnes, sedara mara..Insyaallah we will meet again!!miss u much guys...adios..



(will be upload more pics..)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...