Ahad, 6 Februari 2011

Si kurus****@ Si skinny****???

Salam...what da meaning si kurus @ si skinny??heeeee..ramai org cakap my body too skinny..x cantik, x menarik, x mantap, tulang belakang sama je ngan bahagian pinggul di belakang.many things to do to make my body look curvy,nice, beauty..beli losyen la,itula..tapi x menjadi pun..hukss..hukss..tapi tu DULUUUUUUU LAAAA..sebelum pakai PREMIUM BEAUTIFULLLL!!!gheeeee...tapi SEKARANGGGG sgtlaaa ketara bezanyaaa when i used PB by my OWNSELF..Huhuhuhu....Alhamdullillah banyak permintaan di luar sana nak pakai PB & nak tahu kehebatan memakainya when they look i'm diffrent before & after..Nak story ckitla about myself ..tis my directly testimonial..Sebelum nie, mmg i x pakai pun PB..da lama my frenzz promote to used it..tapi banyaaakkk sgt alasan i bagii..kalau si kurus di luar sana pun, mesti bagi alasan yg sama mcm i.."i kan dah kurus, buat ape nak pakai..nnti lagi keding, tercekik kat pinggang..dahla kurus, then nak pakai corset lagi..nk mampus keee??hehheheeeeeee.."tapi sebenarnyaaaaaa itu adalah FAKTA YANG SALAH..kalau si kurus, mesti akan cakap " corset tu just untuk org gemuk, bdn berisi, bolehla pakai..kalau kurus2 mcm kita nie buat apela pakai"...ADOIIIIII....Tapi guyss sebenarnya , SI KURUS yg sebenarnya memerlukan CORSET..X kira kurus, gemuk, keding, bulat, montel n bla..blaa..sumenya need to used CORSET especially "PREMIUM BEAUTIFUL"..WOwww...its so amazing!!!dari yang xde shape mcm i nie, dah tukar jd shape when pakai kebaya, dress..dari yg xde pinggul, dah naik jadi ada pinggul..(xla sekata dgn tulang belakang)..heeee..breast pun maintain bebbbb..xde buncit2 air..overall i just wanna say here "I'M REALLY IN LOVE WITH PREMIUM BEAUTIFUL"..SO guys yg diluar sana, yg mana bergelar "si kurus@ si skinny"..U must try by your ownself..TRUST ME!!! WE need corset PB to change our body to be more beautiful, nice & luvly...

(before used PB..x cun,x menarik, sekata jeee..gheee:))
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
(now me!!different or not??gheeee:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...