Sabtu, 5 Februari 2011

Beautiful Ladiessss......

Terujanyaaa byk permintaan memakai PB sekarang nie...Memang x rugiiiiiii memakainyaaa...SELESA, LEBIH BERKEYAKINAN, ANGGUN, BERGAYA, CANTIK, n banyak lagilaaaa..xboleh diucapkan dengan kata2 bestnya memakai PB nie...For those suami2 diluar sana tu, izin2kanla si isteri memakai PB ni..bukan untuk org lain pun...untuk si suami juga,..gheeee..Memang ada bentukkk kalau kita slalu pakai...fuhhhh..kalau pakai kebaya ke, baju yg ada shape tu ke, mmg lagi konfidentttt laaa..kalau yg dah pakai PB tahu sgtlaaaa kehebatannya tiada tandingan!!!sambil2 pakai PB ni, boleh terus buat bisnes..yela, bila orang dah tengok kelainan kita sebelum n selepas, mesti org akan bertanya!!trust me guys..boleh tambah duit poket n jadikan ia simpanan masa hadapan!!itu yg best dengan bisnes Beautiful nih...mmg beautipulll laaaa...heeeee...:))saiz from XXS sampai XXXXL pun adeee..akak2,abg2, adik2, makcik2, pakcik2 yg teringinn sgtt nk pakai do contact me direct!!!.whole malaysia, luar malaysia pon boleh!!sume tempat boleh pos..dun worry babehhh..

(Atas stage nie, sume pemakai2 PB..laki pun pakai..cun2 kan sume :p)


(one of my customer, pemakai PB masa kawen..nampak shape kan??:))


(my biz partner, masa lahirkan baby 4kg, weight 65kg n then used PB lost until 15kg..woww:))

CALL ME NOW!!!!
019-6615447

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...