Rabu, 19 Ogos 2015

HBO Team Raya Sakan!

HBO Team Raya Sakan was Done Successfully at Little Pantry Puchong last 2 weeks! Thanxs to all Team Members yang sama2 jayakan Majlis Sambutan Hari Raya bersama Family "Hebat Berniaga Online." Event yang sangat Enjoy lagi Happening dengan sorakkan berkumpulan support each others. In shaa Allah we are looking more events like this after this. Me as a Event Organizer bersyukur sangat Sepanjang Event berlangsung berjalan dengan Lancar. Alhamdulillah..;)

 Semoga persahabatan dan Ukhwah antara kita semua berkekalan till Jannah. Rapat bukan kerana hanya berbisnes tetapi lebih dari Adik Beradik ikatan ukhwah antara kami. Ibarat Cubit peha kanan, peha kiri terasa juga. gituuu~~

A lots of activity sepanjang Event dijalankan. Like Birthday Celebration for May, June, & July Babies. Celebration Bangkok Qualifiers, Best Dress Man & women..Kena la Catwalk dulu tunjuk gaya dan design masing2. hehe! Kat sini paling pening nak pilih sbb memasing Bergaya dan Bakat terpendam sudaa keluo.. Bila teringat balik lawak la sangat! ahaksss..;p.. Beside that we also prepared 30 lucky draw to all HBO Team members.. manala yg tak kecoh! haru biruuu..")

Apa yang happening? So layanss..;)

Our Big Family HBO TEAM! Awesomenes
Emcee whole Event Diamond Zahirine! Tengkiu Irine sahut cabaran as a emcee. Terserlah bakat yg terpendam

Event Organizer bg Ucapan sepatah dua kata sebelum memulakan Majlis. gitewww!;p
Bacaan Doa by DR. Hasbi










www.awesomazingteam.com
AwesomazingTeam



Celebration May, June & July Birthday!

Baby July from Ateam, Radenina & Azza.. Baby kewww ..hahaha







Lucky Draw goes to me!


with lovely Bonda kak Misah


We are Going to Bangkok for FREE!!
Congratulations All Bangkok Qualifiers






Part of Team Members AwesomazingTeam! Tengkiu for coming darlingsss


Key Leaders in HBO Team! Cdm Faziha, Cdm Hamisah, Cdm Adibah, Cdm Sha


Owner blog. Adibah Karimah






































My Lovely Family






In Shaa Allah jika dipanjangkan usia semoga ketemu lagi HBO Team Raya Sakan Tahun depan 2016. Semoga Allah sentiasa merahmati kumpulan kami dan terus sama2 maju jaya ke depan. Mudah mudahan. Amin Ya Rabbalalamin

Isnin, 10 Ogos 2015

Saiko Osaka..!

O S A K A
Here I come..!!

Belum jejakkan kaki ke Bumi BANGKOK, FREE Trip Osaka dah muncul depan mata.. Manakan tak meroyan kalau semua penajaan ditanggung. Tak perlu fikir dah tentang Tiket penerbangan pergi balik, tempat makan yang sememangnya HALAL, Five star treatment Hotel, pengangkutan perjalanan sepanjang Trip dan sampai balik ke KLIA boleh hidup lagi laaa tak kebulur. Sebab semuanya FREEE..!! hewwheww

In less than 2 weeks from now, Our Team akan berlepas ke Negara Kap kum kap Thailand.. Memang kalau ikutkan dekat sekompeh je pun sebelah Negara Jiran. Tapi seriously Diri ku ini belum pernah ku jejaki ke sana. Ecewahhh! Teringat lagi 5 years back before berpindah ke Kay Ell, kami sekeluarga tinggal di Changloon Kedah. Kalau Danok sebelah tu pernah la pergi sekali. If nak ke Bangkok rasanya tak lah jauhh sangat mebe around 1-2 hours sahaja. Tapiii tak juga jejak. Sebab apa?? sebab kalau pergi confirm riban juga melayang. Then kena selongkar segala map, research google tempat yang Murah2 nak stay, tempat makan halal & tempat yang best nak dituju segala bagai..  Jadi kekdahnya tak pergilaaa.. duk rumah dediam sudeyy. kekeeke!

Trip to O S A K A baru sahaja bermula. Fresh from Oven la senang cite.hehee.. Jadi apa yang best sangat Osaka ni eh.. I like to do survey first. Kebanyakkan Blogger2 yang pernah jejak ke sana. semuanya cakap Tersangat BESTTTTTT la OSAKA niehhh..!! Negara yang aman damai, segar bugar sepanjang jalan without satu sampah pun terselit atas jalan. And da best part lagi part pergi tengok da real Bunga sakura & Pulm Flower yang kembang mekar mewangi atas pokok dan penuh bergugran atas lantai jalan. Allahhh,..!! Meroyan la kak eton kalau kena tinggal.. phewss~~

So apa yang best kat sana? letssss kita sesama intai..!!


Universal Studio Osaka (USS)

peluang melancong percuma ke osaka



happening at harry potter uss osaka

peta melancong di uss osaka bersama awesomazingteam

koleksi barangan hard rock cafe boleh dibeli di uss osaka

bergambar kenangan terindah 3D di uss Osaka



Hollywood Dream the Ride

menaiki roller coaster di hollywood dream the ride osaka


roller coaster yang terbesar di osaka

meluncur jurassic park bersama hbo team di osaka





Osaka Castle

melihat keindahan castle dari jarak jauh dipenuhi bunga sakura




bergambar kenangan indah di osaka castle

penuh berterbangan berguguran bunga sakura di atas jalan
cantik dan indah permandangan di osaka castle bergambar bersama adibah karimah


berguguran indah cherry blossom di osaka castle

peluang melancong percuma bersama awesomazingteam


Umeda Sky Building

dengan ketinggian 49 tingkat bergambar kenangan indah dari tingkat atas bersama adibah karimah


Dotonbori Street

menaiki cruise di dotonbori  street waktu malam






bergambar latar belakang gloco man sebagai kenangan di osaka

Tempozan Ferris Wheel

seperti eye of london bergambar waktu malam bersama awesomazingteam

 Tennoji Park

tenang dan mendamaikan bergambar di tasik tennoji park bersama adibah karimah

National Museum of Art Osaka
menyaksikan architecture yang menarik di dalam bangunan national museum osaka

Osaka Aquarium

pelbagai ikan paus dan pelbagai jenis binatang laut di dalam osaka aquarium

bergambar dan melancong bersama awesomazingteam di osaka
Amacam? Best tak uols tengok..hehee.. Jangan tengok picture sahaja.. Jom kiter sendiri yang menjejaki ke sana with this Amazing FREE trip! Tak sampai lagi tapi Keterujaan melanda dan membuak buak dah ni.. Seriously sangat2 tak sabar nak berjimba with my team mate & of coz with my love one! So anyone else yang sangat suka melancong, lets come and join us TODAY! I will show you how to get this FREE ticket to O S A K A..! Everything will be provide..:)

lets Saiko Osaka!

Adibah
0196615447

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...